Podtail podcast

Anbefalede podcasts – Podtail

Anbefalede podcasts – Podtail

Lyt til de mest anbefalede podcasts øjeblikkeligt på din tablet, telefon eller browser – download ikke nødvendigt.

Danmark – Populære podcasts – Podtail

Danmark – Populære podcasts – Podtail

Danmark – Lyt til de mest populære podcasts øjeblikkeligt på din tablet, telefon eller browser – download ikke nødvendigt.

Podtail giver dig mulighed for at lytte til de seneste episoder …

Podtail

Podtail giver dig mulighed for at lytte til de seneste episoder fra dine yndlingspodcasts uden en app, direkte i din browser eller telefon. · Top Podcasts · Hotte …

Podtail giver dig mulighed for at lytte til de seneste episoder fra dine yndlingspodcasts uden en app, direkte i din browser eller telefon.

Danmark – Anbefalede podcasts – Podtail

Danmark – Anbefalede podcasts – Podtail

Danmark – Lyt til de mest anbefalede podcasts øjeblikkeligt på din tablet, telefon eller browser – download ikke nødvendigt.

De 100 mest populære podcasterne lige nu – Danmark – Podtail

De 100 mest populære podcasterne lige nu – Danmark – Podtail

Denne liste viser de 100 mest populære podcasts lige nu med opdaterede data fra Apple og Podtail.

Mørkeland – Podcast – Podtail

Mørkeland – Podcast – Podtail

Camilla og Kristine. True crime. Hvad får mennesker til at begå den ultimative forbrydelse? Mørkeland er en ugentlig samtalepodcast, der beskæftiger sig …

Hvad får mennesker til at begå den ultimative forbrydelse? Mørkeland er en ugentlig samtalepodcast, der beskæftiger sig med to ældre kriminalsager hver mandag. Vi taler primært om danske drabssager, men også til tider udenlandske, når noget tankevækkende melder sig. Formålet er at udforske sindets mørke og forsøge at komme årsagerne til drab nærmere, mens vi samtidig bliver klogere på dansk kriminalhistorie, indretningen af vores retssystem samt vores egen fascination af mørket i livet. Udover de ugentlige sager kommer vi hver med anbefalinger til andre gode podcasts, oplevelser, film, serier, artikler og bøger inden for genren. Du kan finde alle vores anbefalinger gennem årene på www.moerkelandpodcast.dk/anbefalinger Episode 1 blev udgivet 19. februar 2018, og nye afsnit udkommer hver mandag. Facebook: @moerkeland Instagram: @moerkelandpodcast Mail: kontakt@moerkelandpodcast.dk Musik: Bensound.com Værter: Camilla og Kristine– Lyt til Mørkeland øjeblikkeligt på din tablet, telefon eller browser – download ikke nødvendigt.

True crime – Populære podcasts – Podtail

True crime – Populære podcasts – Podtail

True crime – Lyt til de mest populære podcasts øjeblikkeligt på din tablet, telefon eller browser – download ikke nødvendigt.

Stemmernes Tårn – Podcast – Podtail

Christian Fuhlendorff. Fritid. Dette er en Dungeons and Dragons podcast. Det hele startede på den sagnomspundne Radio 24/7. Sidenhen blev den …

Dette er en Dungeons and Dragons podcast. Det hele startede på den sagnomspundne Radio 24/7. Sidenhen blev den til en podcast, som voksede sig over på YouTube, har haft 3. sæsoner hos Tv Zulu. Men nu starter vi podcasten op igen, i en helt ny version! Mange nye stemmer vil komme til, i en gode sammeblandning med folk I kender lyden af i forvejen. Forhåbentligt ender det i en episk fortælling, hvor helte vokser frem og andre falder. Hvor onde kræfter lægger skumle planer og hvor gode kræfter er nødt til at træde til. Gå’fornøjelse, Christian– Lyt til Stemmernes Tårn øjeblikkeligt på din tablet, telefon eller browser – download ikke nødvendigt.

Hjerteflimmer for voksne – Podcast – Podtail

Hjerteflimmer for voksne – Podcast – Podtail

Hver uge mødes Sara Bro med parterapeut Jytte Vikkelsø, og sammen med to gæster stiller de hinanden alle de vigtigste spørgsmål om kærlighed fra deres eget …

Hver uge mødes Sara Bro med parterapeut Jytte Vikkelsø, og sammen med to gæster stiller de hinanden alle de vigtigste spørgsmål om kærlighed fra deres eget liv: Skal man nødvendigvis bo sammen med sin kæreste? Er utroskab en del af parforholdet? Og findes kærlighed kun i tosomheden? Få svarene i Hjerteflimmer for voksne.– Lyt til Hjerteflimmer for voksne øjeblikkeligt på din tablet, telefon eller browser – download ikke nødvendigt.

Sig noget sjovt – historien om dansk stand-up – Podcast – Podtail

Sig noget sjovt – historien om dansk stand-up – Podcast – Podtail

Alle elsker et godt grin. Og noget af det, vi griner allermest af, er stand-up. Men for bare lidt over 30 år siden var der ingen i Danmark, der anede hvad …

Alle elsker et godt grin. Og noget af det, vi griner allermest af, er stand-up. Men for bare lidt over 30 år siden var der ingen i Danmark, der anede hvad stand-up var. Komik var noget skuespillere og musikere tog sig af. Men dét skulle ændre sig. Kathrine Abrahamsen hiver dig med ind i historien om dansk stand-up. En adrenalinpumpet verden, hvor du først ved, om du er god, når du står alene på scenen: Ansigt til ansigt med publikum. En fortælling om fællesskab, hierarkier og et umætteligt behov for opmærksomhed. Historien om en comedygenre, der ændrede en masse unges liv og dansk underholdning for altid. Tilrettelæggere: Morten Narvedsen og Michael Gaunt. Vært: Kathrine Abrahamsen. Fotograf: Peter Bondo Gravesen.– Lyt til Sig noget sjovt – historien om dansk stand-up øjeblikkeligt på din tablet, telefon eller browser – download ikke nødvendigt.

Keywords: podtail podcast