Tv2 gamestop

Der er udbrudt krig på aktiemarkedet: – Det er vildere end det …

Der er udbrudt krig på aktiemarkedet: – Det er vildere end det vildeste, vi har set – TV 2

27. jan. 2021 — Indtil for nyligt var GameStop-aktiens stærkeste særkende, at det var den aktie, relativt flest troede ville miste værdi. Et utal af investorer …

Folk stimler sammen på aktiemarkedet, fordi der tilsyneladende er lette penge at tjene. Men ekspert er nervøs over tendensen.

Dansker deltog i angrebet på Wall Street: – Det har aldrig …

Dansker deltog i angrebet på Wall Street: – Det har aldrig været for at tjene penge – TV 2

5. feb. 2021 — Dagen inden havde Per Hansen, der er investeringsøkonom samme sted, sagt, at GameStop-sagen var ”vildere end det vildeste, vi har set” til TV 2.

Ifølge en ny undersøgelse er der bred opbakning blandt danske aktionærer til GameStop-investorerne, der gik imod Wall Street.

Efter vild krig på aktiemarkedet kan et endnu større opgør …

Efter vild krig på aktiemarkedet kan et endnu større opgør være på vej – TV 2

30. jan. 2021 — Kursen på GameStop-aktien har ligesom en række andre aktier oplevet en unaturlig stor stigning, som blev drevet frem af brugere i et debatforum …

Amerikanske politikere vil have Wall Street set efter i sømmene og undersøgt, om der er behov for regulering af markederne.

Mød manden, der gik i krig med Wall Street – TV2 Nyheder

Mød manden, der gik i krig med Wall Street – og tjente millioner på det – TV 2

2. feb. 2021 — Manden bag GameStop-stormen filmer ofte sig selv fra sit skrivebord, mens han fortæller om aktier og økonomiske nøgletal.

Reddit-brugeren, der startede balladen om GameStop-aktien, blev mange gange rådet til at sælge sine aktier. Men han holdt fast.

Det nye aktiemarked – TV 2 – TV2 Nyheder

Det nye aktiemarked – TV 2 – TV 2

Dansk virksomhed er eksploderet på børsen – bliver både sammenlignet med erhvervsgiganter og GameStop. Flere nyheder. Det nye aktiemarked …

Det nye aktiemarked – TV 2

Dansk virksomhed er eksploderet på børsen – bliver både …

Dansk virksomhed er eksploderet på børsen – bliver både sammenlignet med erhvervsgiganter og GameStop – TV 2

29. apr. 2021 — … er eksploderet på børsen – bliver både sammenlignet med erhvervsgiganter og GameStop … Foto: Christoffer Laursen Hald / TV 2 Grafik.

Danske NPinvestor var fem millioner kroner værd for få uger siden. Men nu skal der udstedes to milliarder nye aktier, og kursen er skudt i vejret.

Unge jagter guld på aktiemarkedet: – Chancen for at vinde er …

Unge jagter guld på aktiemarkedet: – Chancen for at vinde er større end risikoen for at tabe – TV 2

15. apr. 2021 — Da 26-årige Christoffer Rimestad købte sig ind i GameStop, overvågede han markedet … TV 2 har talt med seks unge mænd om hverdagen som …

Da 26-årige Christoffer Rimestad købte sig ind i GameStop, overvågede han markedet døgnet rundt i frygt for at miste alt.

De er unge, risikovillige og på jagt efter det næste aktieguld

De er unge, risikovillige og på jagt efter det næste aktieguld – sociale medier er deres våben – TV 2

14. apr. 2021 — I en artikelserie sætter TV 2 fokus på nogle af de nye tendenser på … Da stormen om GameStop var på sit højeste, fyldte den aktie også …

I store danske Facebook-grupper er der også mange under 18 år, der søger råd til at investere.

Aktieinfluencere kan skabe eller smadre formuer – når 33-årig …

Aktieinfluencere kan skabe eller smadre formuer – når 33-årig dansker handler, følger 24.000 efter – TV 2

5. maj 2021 — I en artikelserie sætter TV 2 fokus på nogle af de nye tendenser på … Det samme gjorde han da GameStop-aktien i slutningen af januar stjal …

Storbanken Nordea advarer mod at tage imod aktietips på sociale medier. Trods gode hensigter er de gratis råd ofte dyre, mener seniorstrateg.

Verdens største biografkæde var på randen af konkurs, men …

Verdens største biografkæde var på randen af konkurs, men så gik aktiekursen amok – TV 2

4. jun. 2021 — Foto: Christoffer Hald/TV 2 Grafik … Spilkæden GameStop gik i starten af året fra at være et afdanket fortidslevn til at være det nye sort …

Onsdag blev der handlet 766 millioner aktier i biografkæden AMC Entertainment. Det gjorde den til den mest handlende aktie på markedet.

Keywords: tv2 gamestop, gamestop tv2